Digital termometer bestående av en central enhet och en fjärrsensor med en rostfri sond.
Det tjänar till att kontrollera den optimala temperaturen vid beredningen av kött och stek. Sensorn placeras på utsidan av ugnen och sonden med en kabel inuti. Sonden måste sticka maten vi lagar, vare sig det är nötkött, kyckling, kalkon, skinka, fläsk, anka etc. Sensorn överför temperaturen inomhus och utomhus till centralenheten så länge avståndet mellan de två enheterna inte överstiger 40 m i fritt fält.
På samma sätt tillåter det att konfigurera ett larm som låter när det har nått temperaturen som vi har programmerat. Vi kan också ställa in en nedräkning för att pipa när tiden är slut.
Slutligen, det skryter med att ha olika köttprogram och välja olika typer av matlagning: mer gjort, mindre gjort, till punkten, lite gjort etc.
Tekniska egenskaper:
- Område: 0 + 300 ºC
- Klocka, nedräkning och stoppur
- alarm
- Maximalt avstånd mellan centralenheten och sensorn: 40 meter
- Ström: 2 1,5V AAA-batterier
- Mått på huvudenheten: 105 x 60 x 21 mm
- Mätare för fjärrsensor: 85 x 65 x 23 mm