Med denna
infraröda termometer
och penetrationstermometer kan du alltid ha kontroll, inte bara av varorna utan av alla
livsmedel i vilket skede som helst i dess
tillverkningsprocess . Använd det infraröda läget för att känna till
yttemperaturen och penetreringsläget för att kontrollera temperaturen på det
inre av produkten, i detta fall är sonden med borren särskilt användbar för frysning.
Definiera de gränsvärden du vill och programmera
larmet , både optiskt och akustiskt.
Maximum- och minimivärden visas också. Med alternativet Håll behåller termometern det senaste registrerade värdet.
funktioner:
- Emissivity: 0,1 ... 1
- Mätningssignal: 1-stråls laser
- Mätningsavstånd: 6.1
- Spektralt intervall: 8 ... 14 μm
- Standard: EN 13485
- Garanti: 2 år
- Batterityp: 2 AAA-miniatyrbatterier
- Autonomi: ca. 20 timmar
- Skärmtyp: LCD
- Skärmmätningar: 1 rad
NTC
- Område: -50 till +230 ºC
- Noggrannhet: ± 0,5 ºC (-20 till +99,9 ºC), ± 1 ºC eller 1% av vm (Restområde)
- Upplösning: 0,1 ºC
- Mätcykel: 1,25 s
I IR
- Område: -50 till +300 ºC
- Noggrannhet: ± 1,5 ºC (-20 till +100 ºC), ± 2 ºC eller 2% av vm (Restområde)
- Upplösning: 0,1 ºC
- Mätcykel: 0,5 s
- Emissivity: 0,1 ... 1
- Mätningssignal: 1-stråls laser
- Mätavstånd: 6: 1
- Spektralt intervall: 8 ... 14 μm