Meteorologi, optik och precision. Raig
Skicka till:
Skicka till:

refraktometer

Inga resultat hittades

refraktometer

En refraktometer är det instrument som gör det möjligt att mäta brytningsindex för ett material eller ett objekt för att bestämma och bestämma dess renhet och sammansättning.

Det är en idealisk anordning för att mäta koncentrationen av socker som kan vara i frukt, vin eller mat i allmänhet. Därför används den allmänt inom livsmedelsindustrin men också i den inhemska miljön för produktion av småskaliga hemlagade drycker, till exempel öl, likör och sirap.

Här utsätter vi våra refraktometrar så att du kan få ut mesta möjliga av dina grödor och mat:

Få våra nyheter

Se detaljer + -
Genom att markera detta alternativ skickar vi dig de bästa erbjudandena och exklusiva kampanjer och rabatter till din e-postadress. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.
Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.
Ställ in dina cookiepreferenser
Vi använder cookies och liknande tekniker för att erbjuda dig en personlig, säker, pålitlig upplevelse och för att kunna mäta sidans prestanda för att fortsätta att förbättra våra tjänster. För mer information eller för att redigera dina cookie-inställningar när som helst, kolla Cookies policy-sidan
Gå ut