Meteorologi, optik och precision. Raig
Skicka till:
Skicka till:
Mark
  • Testo
  • TFA

Termometer för livsmedel, industri och laboratorium (nedsänkning, kontakt och penetration)

Visar 3 produkter
Visar 3 produkter.

Termometer för livsmedel, industri och laboratorium (nedsänkning, kontakt och penetration)

Digitala termometrar för att känna matens temperatur. Termometermodeller baserade på ytkontakt och andra på punktering eller penetrering i produkten.

Digital teknik gör det möjligt för oss att kontrollera temperaturen inuti och ytan på mat, en grundläggande process i dess matlagning men också i bevarande och härdning.

Dessa termometrar är mycket mångsidiga och enkla att bära instrument. De kan integrera flera sonder beroende på vilken produkt du behöver kontrollera, även för extremt hårda eller frysta livsmedel.
Kontroll av livsmedelstemperaturkedjan är avgörande inom livsmedelsindustrinsektorn, där säkerheten alltid är i framkant. I hushåll används de för att kontrollera koktemperaturen i köket, mycket användbart om du vill överraska gästen med en maträtt vid förberedelsepunkten.

Få våra nyheter

Se detaljer + -
Genom att markera detta alternativ skickar vi dig de bästa erbjudandena och exklusiva kampanjer och rabatter till din e-postadress. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.
Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.
Ställ in dina cookiepreferenser
Vi använder cookies och liknande tekniker för att erbjuda dig en personlig, säker, pålitlig upplevelse och för att kunna mäta sidans prestanda för att fortsätta att förbättra våra tjänster. För mer information eller för att redigera dina cookie-inställningar när som helst, kolla Cookies policy-sidan
Gå ut